• Reliable
  • Luxurious, quality, and affordable
  • Unforgettable vacation

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

613 reviews
  1. 10

    Het was weer geweldig ,een top huisje .En wat een service paar zakjes thee ,koffiecups .Wc papier flesje derft .Bedankt voor alles .Een aanrader zo’n huisje .

    January 2023 - Families - J. V. stayed in De Brittenburg for four people 

  2. 6

    dat we met vier personen konden verblijven in een rustige landelijke omgeving.

    January 2023 - Friends - Claudy Voskens M. stayed in De Tortelduif for six people 

  3. 9.8

    No review left

    January 2023 - Families (with children) - M S. stayed in De Tortelduif for six people 

  4. 8.8

    Het huis is fantastisch. Alles is aanwezig. Bij aankomst in het huis wordt je echt verwelkom verwarming aan radio. Het luxe van de sauna, hottub maakt je verblijf geweldig ondanks als het weer minder is.. Prachtig omgeving. Kortom we komen zeker weer terug..

    January 2023 - Families - John B. stayed in De Noteboom for six people 

  5. 8.4

    No review left

    January 2023 - Families - Mark T. stayed in Elysium 2 persoons 

  6. 9.8

    Wij zijn nu voor de zesde keer geweest, en het was weer heerlijk. Lekker ontspannen in de hottub en sauna.

    January 2023 - Families - Rene Z. stayed in De Lindenburg, 6 persons 

  7. 9

    No review left

    January 2023 - Families (with children) - Karin H. stayed in De Tortelduif for six people 

  8. 8.8

    De rust en omgeving huisje

    January 2023 - Families - Willy v. stayed in Het Roodborstje for four people 

  9. 9.7

    Die Lage, das Haus, die Wellnessanlage einfach Super. Die Wasserreinigung vorbildlich. Wir waren äusserts zufrieden.

    January 2023 - Families - Ralf P. stayed in De Essenburgh, 6 persons 

  10. 8

    Het huisje ligt mooi en rustig. Aankomst was leuk, vanwege het welkomstpakket en de lichtjes in de kerstboom. Heerlijk dat de hottub in de open lucht staat. Houtkachel is fijn. Ook fijn dat bepaalde zaken gewoon aanwezig zijn in het huisje. Huisje is gezellig ingericht en daardoor een fijne week gehad.

    December 2022 - Families (with children) - Mirja S. stayed in De Brittenburg for four people